Aktiv sommeruge 2013

 

I 2013 var der Aktiv Sommeruge 5. og 7. august. Der var tilmeldt 11 børn fra 3. – 10. klasse i aktiviteten Foto.

De havde på forhånd fået en film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværksmæssige måde er der stadig.

I år var 12. gang, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten fortsætter vi. Hvis der da stadig er noget, der hedder Aktiv Sommeruge. Det håber vi, for vi har allerede fået ”tilmeldinger” til 2014.

Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt).

Pressefotograf ved Skive Folkeblad, Carsten Jacobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jacobsen. (han har allerede lovet at medvirke igen i 2014)

Casper Jacobsen syntes igen, at det var en svær opgave, men der er jo kun én vinder. Han havde svært ved at placere de 2 bedste, hvilken der skulle være vinderbilledet, og hvilken der skulle være nr. 2. Men til sidst valgte han billede nr. 1 som vinder. Billedet er lavet af Maja 5. B Vinderup skole.

Et stort TILLYKKE til Maja.

Caroline fik 2. pladsen, og nr. 3 blev Line.

Søren og Anders siger alle deltagere tak for jeres interesse og for den ildhu i gik til opgaven med.