Mogenstrup Fotomuseum bliver 20 år d. 6. dec. 2022. Museet runder snart 2.000 forskellige kameraer. Det må fejres! Derfor inviteres til åbent hus 12. -14. august 2022.
Til sommer er det 4 år siden jeg sidst har lavet udstilling. Corona har ikke været uden skyld. Nu er der så 2 grunde til at feste, og en sådan chance skal man ikke forspilde.
På Facebook var der én, der fortalte, at han overvejede at købe et kamera mere til samlingen, men vi måtte ikke fortælle det til hans kone, da hun mente at han havde kameraer nok. Så kunne jeg ikke lade være med at skrive, at det problem har jeg heldigvis ikke. Hun ved ganske udmærket, at jeg har 1.945 stk. Så var der én, der skrev: Når du når 2.000 så skal det fejres! Jeg ved ikke, om jeg når 2.000 i år. (p.t. 1.968), men der er en grund mere. Den 6. dec. 2022 er det 20 år siden at medlemmer af Fjends Fotoklub navngav min samling. Da det kan være en kold fornøjelse med Åbent Hus i december, synes jeg, at det tilsammen vil være en god anledning til at holde Åbent Hus i august. Der er lagt op til at ”den får hele armen”, så jeg håber at se mange.
I nogle år holdt vi fotoklubbens julefrokost hos os. I 2002 vedhæftede jeg indbydelsen til julefrokost en lille seddel, hvor jeg indbød til en lille reception i anledning af, at samlingen var flyttet ud, da de efterhånden fyldte for meget på værelset. Den greb formanden straks (ham der hjalp mig i 18 ud af de 19 år jeg havde foto i Aktiv Sommeruge) Han mødte op med tale, rød snor og saks samt navneattest. Mogenstrup Fotomuseum var hermed indviet på behørig vis.
Der vil være udstilling af billeder taget med de gamle kameraer.
 20 jubilum